Ζυγός

Στους Ζυγούς αρέσει να περιτριγυρίζονται από κόσμο. Το ζώδιο αυτό έχει να κάνει με συνεταιρισμούς κι ομάδες. Οι Ζυγοί είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Είναι λίγο τεμπέληδες, αλλά τους αρέσει το ωραίο περιβάλλον και η διακόσμηση. Σε αυτά τα δύο άκρα δεν μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία κι ο Ζυγός που ζει μόνος του ή θα έχει ένα πολύ ακατάστατο σπίτι ή ένα περίπλοκα διακοσμημένο. Μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αφού διαθέτουν τις δυνατότητες και τη νοημοσύνη, αλλά προτιμούν να συμβιώνουν ή απλά να βασίζονται πάνω στους άλλους.

Δυνατά σημεία του Ζυγού: Διπλωματικοί – Χαριτωμένοι – Ειρηνικοί – Ιδεαλιστές – Φιλόξενοι
Αδυναμίες του Ζυγού: Επιφανειακοί – Φιλάρεσκοι – Αναποφάσιστοι

Ο Ζυγός και οι Φίλοι
Οι Ζυγοί σαν ζώδια αγαπούν κι ενθουσιάζονται με τις νέες καταστάσεις, την περιπέτεια και οτιδήποτε ασυνήθιστο. Οι Ζυγοί έχουν φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και πάντα ετοιμάζουν κάτι καινούργιο και συναρπαστικό με πολύ κέφι. Τα πάνε πολύ καλά με τους ανθρώπους, αφού όλοι τους συμπαθούν. Ο Ζυγός έχει να κάνει με συνεταιρισμούς και ομαδική δουλειά. Αποτελεί το συνδετικό κρίκο που κρατάει μια ομάδα δεμένη, γιατί είναι ο καταλληλότερος στο να διατηρεί την αρμονία και την ειρήνη. Ξέρει καλά το παιχνίδι των σχέσεων, όχι μόνο των ερωτικών αλλά και των εργασιακών, των προσωπικών, ακόμα και των οικογενειακών. Κανείς δεν μπορεί να προωθήσει μία άποψη καλύτερα από ένα Ζυγό.

Ο Ζυγός και η Εργασία
Στο Ζυγό δεν αρέσει η σκληρή δουλειά. Είναι κατά βάθος τεμπέληδες, όταν πρόκειται να δουλέψουν και να κάνουν κάτι μόνοι τους. Ευτυχώς γι’ αυτούς, τα ένστικτά τους λειτουργούν άψογα όταν πρόκειται να βγάλουν χρήματα και ξέρουν που θα τα βρουν. Έχουν μεγάλες επιχειρηματικές ιδέες, που είναι αυθεντικές και με σίγουρη επιτυχία. Ωστόσο, θέλουν κάποιος άλλος να κάνει όλη τη δουλειά. Είναι καλοί συνέταιροι, αλλά όχι καλοί επιχειρηματίες. Έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ηγέτες, αφού διαθέτουν διπλωματία, αλλά βαριούνται πολύ τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να ανέβουν τα σκαλιά της επιτυχίας. Ένας τρόπος για να κάνουν λεφτά οι Ζυγοί, είναι μέσα από τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες. Μπορούν να είναι ζωγράφοι, διακοσμητές, ηθοποιοί, συγγραφείς και συνθέτες. Και συνήθως αυτό είναι μια καλή ιδέα, γιατί συνδυάζει το χόμπι τους με τα χρήματα.

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Ζυγού
Ο Ζυγός έχει ένστικτο και διαίσθηση, αλλά τις περισσότερες φορές δεν τα εμπιστεύεται όσο θα έπρεπε. Είναι πιθανό να αποτύχει, λόγω του καλοπροαίρετου χαρακτήρα του. Αυτό δεν οφείλεται απαραίτητα στην τεμπελιά του, απλά προσπαθεί να δημιουργήσει με ο,τι έχει. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να πιστεύει ότι αξίζει να αγωνιστεί για να το αποκτήσει. Η μόνη φορά που ο Ζυγός θα προβάλλει αντίσταση, είναι αν αντιμετωπίσει αδικία. Έχει ανάγκη το σεβασμό και την αμερόληπτη αντιμετώπιση, άλλωστε έχει προσφέρει τόσα στους άλλους, που αυτό είναι κάτι που του αξίζει. Όταν νοιώθει πως αδικείται, γίνεται θαρραλέος και διεκδικεί αυτό που του ανήκει.

Ο Ζυγός κατά βάθος
Οι Ζυγοί είναι πιθανόν να κρύψουν τα πραγματικά τους αισθήματα προκειμένου να φέρουν την ειρήνη σε μια ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δε θέλουν να πληγώσουν κανέναν ή να δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτό μερικές φορές τους μπερδεύει και χάνουν την προσωπικότητά τους, επειδή ακριβώς προσπαθούν να τους κάνουν όλους χαρούμενους. Τότε είναι που δυσκολεύονται να πάρουν μια απόφαση. Κατά βάθος, ο Ζυγός είναι πολύ ανασφαλής σαν άτομο, δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και πάντα ψάχνει κάτι να τον γεμίσει. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που είναι τόσο κοινωνικός, είναι μια ασυνείδητη προσπάθεια να φέρει τη χαμένη γαλήνη στο περιβάλλον του. Στην προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν τους άλλους, οι Ζυγοί χάνουν τελικά τον εαυτό τους. Ζητούν απεγνωσμένα την αγάπη και την επιδοκιμασία, κάνουν σε όλους τα χατίρια και δυσκολεύονται να αρνηθούν, μόνο και μόνο για να αποδείξουν πόσο καλοί είναι. Αυτό βέβαια οδηγεί στην εσωτερική αγανάκτηση και στην αρνητική αυτοεκτίμηση. Η αναποφασιστικότητά τους προέρχεται από τον φόβο μήπως μια λανθασμένη απόφαση διαλύσει τα πάντα γύρω τους και δημιουργήσει θύελλα στη ζωή τους. Η ζωή όμως δεν είναι έτσι κι ο Ζυγός που θα κατανοήσει ότι η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα, θα πληγωθεί πολύ λιγότερο και κατά συνέπεια θα είναι πιο ευτυχισμένος.

Ο Ζυγός με λίγα λόγια
Οι Ζυγοί είναι οι κατ’ εξοχήν διπλωμάτες του ζωδιακού. Μπορούν να βρεθούν στη θέση άλλων και να τα δουν από τη δική τους σκοπιά. Είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν πάντα το σωστό και φέρνουν την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή τους και στον περίγυρό τους. Έχουν μία χάρη που μαγνητίζει, καλό γούστο και γίνονται εύκολα συμπαθητικοί, λόγω της ανάγκης τους να ικανοποιούν τους άλλους και του εύκολου χαρακτήρα τους. Σε αντάλλαγμα, βέβαια, για την ικανότητα που έχουν να γίνονται καλοί ακροατές και να κατευνάζουν και να ηρεμούν τα πνεύματα, οι Ζυγοί απαιτούν θαυμασμό. Ο Ζυγός θα οργανώσει μια συγκέντρωση, όλοι θα γίνουν φίλοι και έπειτα αυτός θα είναι στο κέντρο της προσοχής. Ζητούν από τους άλλους την προσοχή και το θαυμασμό. Είναι πολύ έξυπνοι και συχνά κρύβουν τον εσωτερικό τους κόσμο κάτω από το καλόβολο παρουσιαστικό τους. Εκφράζουν την ευφυΐα τους μέσα από τη δημιουργικότητα, γι’ αυτό και πολλοί από τους Ζυγούς ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Ίσως κάποιοι να παραβλέπουν την νοημοσύνη τους. Μόνο όταν δουν την μεγάλη γκάμα από ενδιαφέρονται και χόμπι, θα καταλάβουν την ευφυΐα και την δημιουργικότητά τους. Στους Ζυγούς αρέσει η ποικιλία και οι διαφορετικές καταστάσεις. Δεν φοβούνται την αλλαγή και λατρεύουν την πολυτέλεια. Θα χαλάσουν πολλά λεφτά για να έχουν όμορφα πράγματα και είναι σχολαστικοί με την εμφάνισή τους. Τους αρέσει οτιδήποτε αριστοκρατικό. Εργάζονται σκληρά για να ευχαριστήσουν τους άλλους κι αυτό τους κάνει αξιαγάπητους.

Ο Ζυγός και οι Σχέσεις
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Ζυγό;
Η γυναίκα Ζυγός είναι γοητευτική και χαριτωμένη. Είναι η απόλυτη κυρίαρχος της αποπλάνησης. Το περιβάλλον είναι σημαντικό για αυτή, γι’ αυτό το πρώτο ραντεβού θα πρέπει να είναι κάπου αριστοκρατικά και καλαίσθητα. Για παράδειγμα θα μπορούσατε να πάτε σε ένα ακριβό εστιατόριο και μετά μια βόλτα στο πάρκο. Η Ζυγός σας θα αισθανθεί γαλήνια και σίγουρα θα το ευχαριστηθεί. Κάντε της φιλοφρονήσεις και δείξτε πόσο την εκτιμάτε. Θα ανταποκριθεί με σεμνότητα, αλλά σε κάθε κομπλιμέντο θα λάμπει όλο και περισσότερο. Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος του φλερτ και η σχέση σας γίνει πιο σταθερή, τότε οι γλυκές, σαγηνευτικές μέθοδοι που ακολουθούσε, σταματούν, όχι επειδή δεν ενδιαφέρεται, αλλά επειδή είναι τεμπέλα ακόμα και στην αγάπη. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες μακριά σας κι αυτό θα είναι σαν να ξαναξεκινάτε τη σχέση από την αρχή. Θέλει ρομαντισμό για να μη χάσει το ενδιαφέρον της. Είναι αθεράπευτα ρομαντική, της αρέσουν τα γλυκά σημειώματα και τα λουλούδια. Όλα αυτά τη χαροποιούν, την κάνουν να αισθάνεται μοναδική κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτή τη γυναίκα.

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Ζυγό;
Ο άντρας Ζυγός είναι πολύ δημοφιλής στις γυναίκες, επειδή είναι χαριτωμένος, έχει αρμονία και μπορεί να επικοινωνήσει με αυτές στο δικό τους επίπεδο. Εξάλλου, το χαρακτηριστικό των Ζυγών είναι να βλέπουν τα πράγματα από τη σκοπιά των άλλων. Ο άντρας Ζυγός το χρησιμοποιεί αυτό για να αποπλανήσει μια γυναίκα και τα καταφέρνει κάθε φορά. Πάντα θα ψάχνει την τέλεια γυναίκα, που δυστυχώς όμως δεν υπάρχει. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να τον κερδίσετε, είναι το να δείχνετε ξεκάθαρα την εκτίμηση και το θαυμασμό σας απέναντί του. Άλλωστε ο Ζυγός λατρεύει την κολακεία. Μην γκρινιάζετε ή μην τονίζετε την αναποφασιστικότητά του, γιατί σίγουρα θα πιεστεί. Αν δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση, κάντε το εσείς, θα συμφωνήσει μαζί σας και κατά βάθος, θα ευχαριστηθεί που πήρατε τον έλεγχο.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Ζυγό
Μπορείτε εύκολα να προσελκύσετε ένα Ζυγό, αλλά το πιο πιθανό είναι να σας έχει προσελκύσει πρώτος, λόγω της καλοπροαίρετης φύσης του. Πρώτα από όλα, θαυμάστε τον και κολακεύστε τον. Συμπεριφερθείτε του σαν να είναι πρίγκιπας ή πριγκίπισσα. Τους αρέσει να μιλάνε για τα πάντα, αλλά ενδιαφέρονται περισσότερο για τον εαυτό τους. Θέλετε να κάνετε το Ζυγό να σας θυμάται για πολύ; Ρωτήστε τον για τα ενδιαφέροντά του, τα χόμπι του, τις συνήθειές του, ο,τι έχει σχέση με αυτόν. Οι Ζυγοί είναι διπλωμάτες και τους ενδιαφέρει να δουν τα πράγματα από τη δική σας σκοπιά. Εμπλακείτε σε μια ελαφριά φιλονικία για ένα θέμα που αφορά και τους δύο και θα δείτε τη συζήτηση να κυλάει σαν νερό. Ντυθείτε όμορφα, κρατείστε μια πολυτέλεια στην ατμόσφαιρα και τακτοποιείστε και καθαρίστε το σπίτι σας, πριν τους δεχτείτε για πρώτη φορά. Η πρώτη εντύπωση μένει για πάντα σε ένα Ζυγό. Διασκεδάστε μαζί τους, αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει. Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε φοβερά με τους ευχάριστους και ενδιαφέροντες Ζυγούς.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ζυγού
Η πιο ευαίσθητη περιοχή για ένα Ζυγό είναι χαμηλά στη μέση. Χαϊδέψτε την απαλά ή χορέψτε του αισθησιακά και θα δείτε των ερωτισμό του Ζυγού στα ύψη. Του αρέσει, επίσης, ένα ελαφρύ τσίμπημα ή χτυπηματάκια στους γλουτούς.

Το Σεξ με έναν Ζυγό
Το σεξ είναι μία μαγευτική και αισθησιακή εμπειρία. Ακριβώς όπως στις ταινίες. Απαλό τρίψιμο και χάδια. Οι Ζυγοί είναι δημιουργικοί εραστές και βάζουν πολύ φαντασία. Είναι καλοί σε αυτό που κάνουν και δε φοβούνται να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Ωστόσο, τους αρέσει πάντα το αριστοκρατικό στυλ. Οι Ζυγοί δεν είναι για ένα γρήγορο σεξ στο αυτοκίνητο. Φτιάξτε την διάθεσή σας με πολλά ερωτικά παιχνιδάκια και δημιουργήστε ατμόσφαιρα, με κεριά και αρωματικά έλαια για μασάζ.

[juiz_sps buttons=”facebook, twitter, google, pinterest, linkedin, mail” counters=”1″]

Pin It on Pinterest

Share This