Σας πάνε όλα στραβά;

Τελευταία όλα πάνε στραβά.

Στην δουλειά, στην σχέση, στα οικονομικά.

Αισθάνεστε άτυχοι;

Πάρε τώρα την τύχη στα χέρια σου!

Άνοιγμα τύχης

Πάρε την τύχη στα χέρια σου

Κακοτυχία

Οι τυχεροί άνθρωποι δεν είναι πάντα τυχεροί, αλλά αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες με διαφορετικό τρόπο από ό,τι οι άτυχοι άνθρωποι.
Όπως αναφέρει το Luck Factor:
«Οι τυχεροί άνθρωποι βλέπουν τη θετική πλευρά της κακής τύχης τους. Είναι πεπεισμένοι ότι οποιαδήποτε κακοτυχία στη ζωή τους, σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, θα λειτουργήσει για το καλύτερο. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν δίνουν δεκάρα για την κακή τους τύχη. Κάνουν εποικοδομητικά βήματα για την πρόληψη της κακής τύχης στο μέλλον».

Κακό μάτι

Βασκανία, μάτιασμα ή κακό μάτι ονομάζεται η πεποίθηση κατά την οποία είναι δυνατό να επηρεαστεί αρνητικά ένας άνθρωπος εξαιτίας του φθόνου ή μονάχα ενός βλέμματος από έναν άλλο άνθρωπο (πιθανόν και ακούσια). Η διαδικασία αυτή καθώς και οι προτεινόμενοι τρόποι αντιμετώπισής της, διαφέρει από τόπο σε τόπο.

 

Αρνητικές επιρροές

Ο άνθρωπος ακτινοβολεί γύρω του φυσικές δυνάμεις, όπως είναι η θερμότητα ή ο ηλεκτρισμός. Επί σεις ακτινοβολεί ψυχικές δυνάμεις, όπως η ζωτική ακτινοβολία που κάποιοι την ανομάζουν «βιορεύματα» και οι ποιο σύγχρονοι «ζωτικό μαγνητισμό». Εκτός όμως από τις δυνάμεις ή τις ενέργειες που ακτινοβολεί, απορροφά διάφορες δυνάμεις και ενέργειες. Έτσι, όταν ένα άτομο έχει συνεχώς το κακό στο μυαλό του, ζηλεύει, ασχολείται μόνο με τα υλικά πράγματα και είναι γεμάτο μίσος, ουσιαστικά αποτελεί μια γεννήτρια ψυχικού δηλητηρίου.

Οι κακές και αρνητικές ενέργειες ή αρνητικές επιρροές,  που παράγει και εκπέμπει «ποτίζουν» το χώρο του σπιτιού του καθώς και τους άλλους χώρους όπου πηγαίνει. Εάν θέλουμε να απομακρύνουμε αρνητικές επιρροές τέτοιου είδους, οι οποίες είτε έχουν εκτοξευθεί εναντίον ενός ανθρώπου είτε ο άνθρωπος αυτός τις απορρόφησε επειδή μπήκε σε κάποιο χώρο που ήταν «ποτισμένος» από αυτές, θα πρέπει κατ’ αρχάς να καθαρίσουμε το αόρατο (το ψυχικό) μέρος του ανθρώπου που υποφέρει.

Για να ξεκινήσουμε αυτού του είδους την κάθαρση, που ολοκληρώνεται σε αρκετά στάδια ή επίπεδα, θα πρέπει να εξετάσουμε το άτομο που ενδιαφέρεται να απαλλαγεί από τις αρνητικές επιρροές. Το πρώτο που πρέπει να κάνει το άτομο είναι  να απομακρύνει σκέψεις που έχουν μέσα τους ζήλια ή κακία και να φρουρεί με προσοχή την ποιότητα των σκέψεών του, όπως προσέχουμε το γάλα επάνω στη φωτιά.

Το να ακολουθούμε ένα θετικό τρόπο σκέψης σημαίνει ότι δυναμώνουμε το ψυχικό μας σώμα, το οποίο αργά και σταθερά θα «σκληρύνει», θα αναπτύξει «ασπίδες», έτσι ώστε να μην το «τραυματίζουν» οι αρνητικές επιρροές. Όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Για να έχουμε σίγουρα αποτελέσματα θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε και το πνεύμα μας.

Άνοιγμα τύχης από την αστρολόγο Δέσποινα Βλάχου

κάλεσε τώρα στο 6977 404166 και πάρε την τύχη στα χέρια σου

άνοιγμα τύχης

 

Η αβεβαιότητα και οι δυσκολίες είναι μέρος της καθημερινότητας της ζωής μας

Αλλάξτε την ζωή σας  φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις πιο δυνατές σας επιθυμίες

Σχετικά με το πώς θα θέλατε να λειτουργεί ο παράγοντας τύχη.

Για να μην βαδίζεται σε άγνωστα μονοπάτια ..

Η Γνώση και η εμπειρία μου είναι η Δύναμη μου

Μέσω ψυχοενέργειας ανοίγω την Τύχη σας 110%  για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μην ξεχάνεται άλλωστε ότι την Τύχη μας μπορούμε να την αλλάξουμε αρκεί να θέλουμε και να έχουμε την κατάλληλη βοήθεια.

Καλέστε τώρα για άνοιγμα τύχης στο 6977 404166

Pin It on Pinterest

Share This