Τα μπερδεμένα μηνύματα στις σχέσεις είναι συνήθως τα πιο συνήθη από αυτά που βλέπουμε. Ακόμα και με μια νέα γνωριμία τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι ξεκάθαρα από την άλλη μεριά και δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς θέλουν από μας.

Το ίδιο συμβαίνει πολλές φορές και μέσα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Μία κρύο, μία ζέστη, δεν ξέρουμε αν πρέπει να μείνουμε και να ελπίζουμε πως κάτι θα αλλάξει ή να πάμε παρακάτω.

Και στις νέες γνωριμίες πολλές φορές οι άλλοι δεν μας ξεκαθαρίζουν ακριβώς τι θέλουν και είναι μία καλά και μία χάλια μαζί μας. Προφανώς για να περιμένει κανείς να αλλάξει κάτι, υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον και ελπίδα.

Δεν υπάρχουν πραγματικά μπερδεμένα μηνύματα.

Πίσω από τα μπερδεμένα μηνύματα είναι ένας άνθρωπος που είτε δεν ξέρει τι του γίνεται, είτε ξέρει, αλλά δεν μπορεί να σας πει σταράτα την αλήθεια. Το σίγουρο είναι πως όταν ένας άνθρωπος θέλει έναν άλλον πολύ, θα κάνει τα πάντα για να είναι καλά μαζί του.

Όταν δεν ξέρει τι του/της γίνεται, απλά και μόνο γνωρίζει πως δεν θέλει πολύ το άλλο άτομο.

Αλλιώς όλα τα συναισθήματα θα του/της έβγαιναν αυθόρμητα και δεν θα μπορούσε να τα συγκρατήσει.

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν μάθει να είναι ξεκάθαροι 

Πολλές φορές είναι επειδή δεν θέλουν να γίνουν δυσάρεστοι, είτε επειδή θέλουν να κρατήσουν και μια «ρεζέρβα».

Δεν θέλουν να γίνουν δυσάρεστοι ίσως γιατί είστε μέσα σε παρέα φίλων τους και δεν θέλουν να πείτε άσχημα πράγματα για αυτούς, είτε γιατί απλά δεν έχουν μάθει να είναι ξεκάθαροι σαν άτομα, έτσι είναι ο χαρακτήρας τους. Όσον αφορά τη «ρεζέρβα», πολλοί είναι εκείνοι που μπορεί να μην πηγαίνει καλά μια σχέση τους και κρατούν επαφή με κάποια άτομα που μπορούν να τους κάνουν να περάσουν καλά προσωρινά ή όταν η σχέση τους θα έχει τελειώσει.

Αν σας ενδιαφέρει να περιμένετε επ’ αόριστον για κάτι τέτοιο. Κανένα πρόβλημα.

Όμως αυτό σημαίνει πως δεν σας θέλουν αρκετά για να τελειώσουν τώρα τη σχέση αυτή. Οπότε δεν έχετε ποτέ τη σχέση που ονειρεύεστε μαζί τους.

Μπορεί κάποιοι να μην είναι καλοί στα λόγια και να μην μπορούν να σας πουν πως δεν ενδιαφέρονται για σας πια, αλλά θα το πουν με κινήσεις και πράξεις.

Όλες αυτές οι κινήσεις είναι τα «μπερδεμένα μηνύματα» που εσείς δεν αντιλαμβάνεστε, ή δεν θέλετε μέσα σας να αντιληφθείτε πως αυτό σημαίνουν.

Πως απλά τους τελείωσε, αλλά το λένε με πράξεις και όχι με λόγια. Οι πράξεις είναι το αντίθετο από αυτό που θα θέλατε και που θα έκαναν αν ενδιαφερόντουσαν ακόμα. Δεν σας παίρνουν συχνά τηλέφωνο, δεν σας στέλνουν συχνά μηνύματα, αποφεύγουν να σας δουν, είναι συνέχεια έξω με φίλους, για δουλειά ή σε ταξίδια για δουλειά και γενικότερα δεν έχουν ουσιαστικό χρόνο για σας.

Φαντάζεστε πως θα ήταν αν σας ήθελαν πολύ και ενδιαφερόντουσαν ακόμα;

Θα έβρισκαν πάντα χρόνο για σας, η δουλειά δεν θα ήταν εμπόδιο και ακόμα και στα επαγγελματικά ταξίδια θα σας ήθελαν μαζί τους.

Πόσο τελικά θα πρέπει να περιμένετε;

Αναρωτηθείτε, πόσο τελικά θα πρέπει να περιμένετε έναν άνθρωπο που δεν σας δείχνει από την αρχή πως σας θέλει πολύ;

Ή πόσο θα πρέπει να περιμένετε να φτιάξει μια σχέση που έχει χαλάσει τόσο πολύ που δεν νιώθετε το ενδιαφέρον του άλλου πλέον; Η ζωή είναι μικρή και αν το πάρετε γρήγορα απόφαση και καταλάβετε πως δεν θα πρέπει να περιμένετε καθόλου, τότε ανοίγετε την πόρτα για να έρθει κάτι άλλο πολύ καλύτερο στη ζωή σας.

Αν είστε από τους ανθρώπους που βάζουν συγκεκριμένα περιθώρια στους άλλους, κάντε το.

Ορίστε συγκεκριμένη ημερομηνία και μόλις αυτή περάσει, πηγαίντε παρακάτω. Σκεφτείτε όμως, μήπως έχετε ήδη βάλει συγκεκριμένη ημερομηνία περισσότερες από μία φορές και αυτές όλες έχουν περάσει;

Μήπως τελικά το πρόβλημα δεν είναι η σχέση σας ή το άλλο άτομο, αλλά εσείς που δεν μπορείτε να το πάρετε απόφαση πως όλα έχουν τελειώσει και τίποτα από αυτά που έχετε ονειρευτεί ή που θέλετε με αυτό το άτομο δεν θα γίνει;Συμβουλευτείτε την Αστρολόγο Δέσποινα Βλάχου και μέσα από την ερωτική Συναστρία βρείτε πόσο ταιριάζετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.Τηλέφωνα επικοινωνίας 2102512400-2106892268-6977404166

Pin It on Pinterest