Οι σκέψεις, και ακόμα περισσότερο, οι συζητήσεις για τις σχέσεις μας και για το άλλο μας μισό είναι πολλές και συχνές.

Μας απασχολεί να βρούμε το ένα και μοναδικό άτομο που υπάρχει στον κόσμο και είναι μόνο για μας. Μια σχεση για να μας συμπληρώσει. Μια σχεση για να μας κρατάει συντροφια τα μοναχικά βράδια. Για να περνάμε μαζί του/της τις όμορφες στιγμές μας. Μια σχεση για να μας κάνει να νιώθουμε μοναδικοί. Για να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες μας. Πώς όμως θα έρθει στη ζωή μας; Και τι γίνεται με μια νέα γνωριμια; Πώς θα καταλάβουμε πως είναι αυτή το άλλο μας μισό, και όχι ακόμα μία σχεση που θα έρθει και θα φύγει, αργά ή γρήγορα;  

Σχέσεις ζωής.Υπάρχει το άλλο μας μισό;

Όλα ξεκινάνε από τις προσδοκίες που έχουμε ή που έχουμε αναπτύξει με τα χρόνια  Δεν θα πρέπει να έχουμε υψηλές προσδοκίες γιατί αυτές είναι στην ουσία που μας σαμποτάρουν. Δεν θα πρέπει να μεγαλοποιούμε και να εξιδανικεύουμε την έννοια των σχέσεων. Καθώς με την εξιδανίκευση αυτή, δεν θα καταφέρουμε να βρούμε ποτέ κανένα/καμία που να «πιάνει» αυτά τα υψηλά στάνταρ.

Στην ουσία αυτό που κάνουμε είναι υποσυνείδητα να σαμποτάρουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας και τις σημαντικές σχέσεις από το να έρθουν και να παραμείνουν στη ζωή μας.  

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς σημαίνει το να γνωρίσετε το άλλο σας μισό Μήπως έχετε μια διαστρεβλωμένη εικόνα; Μήπως πιστεύετε πως «το άλλο σας μισό» είναι ένα άτομο το οποίο θα έρθει στη ζωή σας για να σας κάνει όλα τα χατίρια; Ή μήπως θα έρθει για να σας λύσει κάποια ουσιώδη προβλήματα που έχετε, οικονομικά, επαγγελματικά, συναισθηματικά ή οικογενειακά;

Τότε μάλλον έχετε λάθος εικόνα.

«Το άλλο σας μισό» είναι στην ουσία ένα άτομο όπου ταιριάζετε σε πολλούς τομείς και μπορείτε να έχετε μια υγιή και ουσιώδη σχέση έτσι ώστε να διατηρήσετε μια ηρεμία, μια αρμονία, μια συντροφικότητα και μια ισορροπία στη ζωή σας όπου θα σας επιτρέπει να περνάτε πολλές και συχνές όμορφες στιγμές, χωρίς πολλούς προβληματισμούς, αρνητικά συναισθήματα, δυσάρεστες ή τοξικές εξάρσεις.
Θα έχετε καλή επικοινωνία, θα ταιριάζετε σε πολλά και θα υπάρχει μια υγιή αρμονία στους περισσότερους τομείς έτσι ώστε ακόμα και όταν έρχονται δύσκολες στιγμές να μπορείτε να τις ξεπερνάτε δημιουργικά δίχως να τραυματιστεί και τελικά να λήξει η σχέση σας.
Τότε είναι πού θα καταλάβετε πως έχετε βρει «το άλλο σας μισό».  
Πρέπει να κάνουμε χώρο στη ζωή μας Μόνο έτσι θα έρθει το άλλο μας μισό.
Όταν έχουμε γεμίσει τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας με πρόσωπα και πράγματα, στην ουσία αυτό που κάνουμε είναι να μην αφήνουμε χώρο για να μπουν στη ζωή μας νέα πρόσωπα και έτσι να δώσουμε την ευκαιρία στο άλλο μας μισό να μας συναντήσει.
Καθαρίστε τη ζωή σας από πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν χρειάζεστε, είναι αρνητικά, τοξικά και μόνο κακό σας κάνουν.
Βάλτε θετικά άτομα και καταστάσεις στη ζωή σας.

Στην ουσία θα πρέπει να είστε θετικοί σε όλους τους τομείς της ζωής σας για να έχετε αφήσει τα περιθώρια να δημιουργήσετε μια σημαντική σχέση. Θετικοί στη δουλειά κάνοντας μια δουλειά που σας ικανοποιεί. Θετικοί με το περιβάλλον σας, την οικογένεια, τους φίλους σας.
Αφήνοντας έξω από τη ζωή σας αρνητικούς ανθρώπους για την ψυχολογια σας που υπονομεύουν ηθελημένα και μη την ευτυχία, την ηρεμία, την ισορροπία σας.

Πρέπει να φροντίσουμε πρώτα εμείς να είμαστε καλά Το άλλο μας μισό δεν μπορεί να είναι εκείνο που θα μας κάνει καλά.
Δεν θα πρέπει να περιμένουμε από ένα άλλο πρόσωπο να διορθώσει ότι στραβό και δυσάρεστο υπάρχει μέσα μας, αλλά και εξωτερικά στη ζωή μας ολόκληρη.

Κανείς δεν μπορεί να μας ολοκληρώσει και να μας γεμίσει, αν δεν το έχουμε πρώτα εμείς πετύχει αυτό μέσα μας.
Μπορεί ένα άλλο άτομο να μας κάνει προσωρινά να νιώσουμε καλά, αλλά τα προβλήματά μας είναι εκεί και θα ξαναγυρίσουν ακόμα σε μεγαλύτερη ένταση, διαλύοντας αργά ή γρήγορα ότι όμορφο έχουμε δημιουργήσει.
Ακόμα κι αν έρθει «το άλλο μας μισό» στη ζωή μας, αν δεν είμαστε καλά με τον εαυτό μας, θα το διώξουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε μια υγιή σχέση, αν δεν υπάρχει πρώτα απ’ όλα υγεία μέσα μας.
Αν δεν έχουμε λύσει βασικές εσωτερικές συγκρούσεις, αν δεν έχουμε αγαπήσει πρώτα απ’ όλα εμείς τον εαυτό μας.
Θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια καλή εσωτερική δουλειά με εσάς, με την ψυχολογία σας για να μπορέσετε να προετοιμαστείτε για να υποδεχτείτε το άλλο σας μισό.

Και να είστε σίγουροι πως όταν θα είστε έτοιμοι, τότε θα έρθει και θα μείνει. Κι εσείς θα είστε σίγουροι πως είναι αυτός/ή.

Η ερωτική συναστρία δείχνει την μοναδικότητα της ερωτικής σχέσης σας, εφόσον γίνετε με βάση τα γενέθλια ωροσκόπια.  Μπορείτε να διαβάσετε με αστρολογική ακρίβεια, τα κοινά σας στοιχεία, που ταιριάζετε με το ταίρι σας,τα θετικά ή τα αρνητικά της σχέσης.

Καλέστε στα Τηλ.2102512400-6977404166 και μάθετε τα πάντα για την δική σας ερωτική συναστρία.

Pin It on Pinterest