Η αγάπη είναι το ομορφότερο συναίσθημα. Ολοκληρώνει και απογειώνει τον άνθρωπο. Ταξίδι μοναδικό. Παραμερίζει εγωισμούς, ανοίγει ορίζοντες, απαλύνει τον πόνο, επαναφέρει τη γαλήνη στην τρικυμισμένη μας καρδιά.

Όταν αγαπάμε, σκεφτόμαστε θετικά. Και τι κρίμα να μην καταλαβαίνουμε ότι κρατάμε ένα από τα ισχυρότερα όπλα άμυνας κατά των προβλημάτων, των απογοητεύσεων, των οικονομικών δυσκολιών ακόμα και της ασθένειας.
Με τα μάτια της καρδιάς, η όραση αμβλύνεται. Δεν εθελοτυφλεί, αγκαλιάζει και σφραγίζει συναισθήματα γλυκά και τρυφερά.

Αρχίστε να συζητάτε.  Διάλογο όμως, όχι μονόλογο. Ο διάλογος φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Βοηθάει να κατανοήσουμε τους άλλους, να καταλάβουμε ποιοι πραγματικά είναι, αλλά κυρίως να καταλάβουμε εμάς. Ποιοι είμαστε, τι γυρεύουμε από τη ζωή και τον εαυτό μας. Προτιμήστε τη συζήτηση από τη σιωπή όταν έχετε προβλήματα. Πάντα οι λέξεις αγκαλιάζουν ενώ η σιωπή απομακρύνει.

Δώστε και εισπράξτε αγάπη. Δείξτε ότι αγαπάτε το σύντροφό σας. Με πράξεις.

Όχι με λόγια. Δείξτε του ότι τον νοιάζεστε. Ότι τον υποστηρίζετε. Ότι είστε εκεί! Παρών και όχι παρών-απών. Η απουσία είναι ένας από τους λόγους που διαλύονται σχέσεις ζωής. Αποκτήστε φίλους καρδιάς και όχι γνωστούς.

Δημιουργήστε ουσιαστικές σχέσεις και όχι επιφανειακές. Στην εποχή μας, η αγάπη, αυτό το τόσο σημαντικό συναίσθημα, κυρίαρχο και παντοδύναμο, απουσιάζει.

Έχει αρχίσει η φθορά της από εμάς. Φανταστείτε την αγάπη σαν ένα μάλλινο πουλόβερ που σας προσφέρει ζεστασιά και σας προστατεύει από το κρύο και εσείς αρχίζετε να τραβάτε τα νήματα του αφήνοντας ακάλυπτο το κορμί σας. Παγωνιά.

Η αγάπη που θα έπρεπε να είναι ύμνος στη ζωή μας υποτιμάται, υποβαθμίζεται, διαπομπεύεται, παραποιείται,γελειοποιείται, αφανίζεται.

Αγαπώ, σημαίνει ότι είμαι έτοιμος να δώσω την ψυχή μου και το πνεύμα μου ανά πάσα στιγμή.

Για να ενισχύσουμε την αγάπη μας στο πέρασμα του χρόνου πρέπει να δώσουμε και να πάρουμε άφοβα αγάπη. Η αγάπη είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που μας παρηγορεί, μας δίνει δύναμη και ευτυχία αλλά δεν αρκεί από μόνη της για να διατηρηθεί η σταθερότητα στο ζευγάρι.

Η Αστρολόγος Δέσποινα Βλάχου με το δέσιμο αγάπης μπορεί να δώσει στην σχέση, την δύναμη να διατηρηθεί και να αντισταθεί στους παράγοντες που την αποδυναμώνουν.

Τηλ.Επικοινωνίας 2102512400-2106892268 Κιν.6977404166

Pin It on Pinterest