«Θα βρω την ευτυχία με αυτό το πρόσωπο;» είναι μια από τις ερωτήσεις πιο συχνά γίνεται σε  έναν αστρολόγο. Η ερώτηση μπορεί να αναφέρεται σε έναν γάμο ή σε οποιοδήποτε άλλο είδος προσωπικής σχέσης, αλλά, σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα είναι η λαχτάρα  του κάθε ανθρώπου να βρει το λιμάνι του. Γνωρίζουμε ενστικτωδώς ότι αυτή η λαχτάρα μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο μέσα από μία σχέση. Ωστόσο,  υπάρχουν πολλά είδη  σχέσεων και η επιθυμία  για την ευτυχία, μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορα επίπεδα.

Η επιτυχής εκπλήρωση της επιθυμίας ενός ατόμου φέρνει συνήθως την ευτυχία, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, βρίσκεται κανείς αντιμέτωπος με αντικρουόμενους στόχους. Καθώς επιδιώκουμε την ευτυχία ή την προσωπική ολοκλήρωση, μπορεί να τραβηχτούμε προς διάφορες κατευθύνσεις, συχνά αντίθετες και μόλις η επιθυμία μας ικανοποιείται, μπορεί να έχουμε μια περίεργη αίσθηση  κενότητας και απογοήτευσης στην καρδιά μας, γιατί κατά την  διαδικασία εκπλήρωσης, , οι επιθυμίες έχουν καταστρέψει το αρχικό ζητούμενο.

Είναι πράγματι αδύνατο για κάθε άτομο να κατανοήσει  ή να προβλέψει τις συνέπειες μιας σχέσης  και αυτό ισχύει και  για τις σχέσεις μεταξύ φίλων ή συνεργατών του ίδιου φύλου. Η μελέτη των σημείων επαφής μεταξύ των προσώπων που σχετίζονται  μπορεί να δείξει  τον ουσιώδη χαρακτήρα της δυναμικότητας της σχέσης μεταξύ αυτών των δύο προσώπων : δηλαδή, τον πιο θεμελιώδη λόγο της σύνδεσης των πεπρωμένων τους.

Οι αστρολογικοί δείκτες της συναστρίας μπορούν να μας δώσουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τη εξέλιξη της σχέσης,για την συνύπαρξη, την επικοινωνία και την ερωτική διάθεση των δύο προσώπων.

Η Αστρολογία των Σχέσεων-Ερωτική Συναστρία προσφέρει σημαντικά στοιχεία –ακόμα και προειδοποιήσεις –όσον αφορά όψεις ανάμεσα στον δικό σας αστρολογικό χάρτη και στου συντρόφου σας, οι οποίες μπορεί να σηματοδοτούν ένα δύσκολο δρόμο σαν ζευγάρι.Καλέστε  στα τηλ. 2102512400-6977404166 για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη.

 Αστρολόγος Δέσποινα Βλάχου

 

Pin It on Pinterest