Η ενέργεια όταν διαπερνά το ψυχοσωματικό μας επίπεδο, για να μας τροφοδοτήσει έρχεται σε επαφή με την υλική ενέργεια που κινείται πιο αργά και μέσα από το νοητικό και συναισθηματικό μας πεδίο (ή σώμα) καταλήγει στο ενεργειακό και από εκεί στο υλικό σώμα. Αυτή η «διακίνηση» γίνεται μέσω των ενεργειακών κέντρων που υπάρχουν σε όλα τα σώματά μας στην ίδια διάταξη.
Από το σώμα μεταφέρεται στην γη, όπου αναμιγνύεται με την δική της ενέργεια και επιστρέφει πάλι προς το πνευματικό επίπεδο, για να πνευματοποιηθεί και να επιστρέψει….
Γίνεται στην ουσία ένας κύκλος, ο οποίος περιέχει ενέργεια σε 3 υποστάσεις.

Πνευματική, ψυχοσωματική και γήινη.

Το ψυχοσωματικό μας επίπεδο που περιλαμβάνει το νοητικό, συναισθηματικό και φυσικό σώμα ζει μέσα σε πολωμένη ενέργεια που περιέχει αρνητικά ή θετικά ιόντα και ανάλογα με τα υποσυνείδητα και ασυνείδητα πρότυπα απομονώνεται από την πνευματική ενέργεια, κλείνοντας το κεντρικό κανάλι επικοινωνίας που είναι η κορώνα. Έτσι νοητικά συναισθηματικά και σωματικά το μόνο που διακινεί ένας άνθρωπος είναι μια πολωμένη ενέργεια που φυσικό είναι να μην μπορεί να την διαχειριστεί και σωστά.

Η αρνητική μεριά της ενέργειας, όντας πιο βαριά από την θετική, υπερισχύει στους περισσότερους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται συμπαγιοπημένη γύρω από τα ενεργειακά κέντρα, που κι αυτά με την σειρά τους δεν μπορούν να κινηθούν σωστά, αφού δεν προσλαμβάνουν λεπτοφυέστερη ενέργεια. Οι σκέψεις μπλοκάρουν και ενεργειακά δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν απρόσκοπτα το συναίσθημα και ο άνθρωπος αρχίζει να «βαραίνει»…

Όντας αποκομμένος από το πνεύμα, δεν μπορεί να κατανοήσει την ζωή του και αρχίζει να τοποθετεί το καλό και το κακό έξω από αυτόν. Από τον διαχωρισμό αυτόν μπλοκάρει την ενέργειά του.
Έτσι, αρχίζει να αξιολογεί την ζωή του πάντα με πολωμένες αξίες και αρχίζει σιγά σιγά να αλλοιώνει τον εαυτό του, παραβλέποντας την θέληση της ψυχής του και ακολουθώντας παρορμητικά τις ανάγκες που δημιουργούνται από το υλικό πεδίο. Έτσι θέλοντας μέσα από τις σχέσεις με άλλους ανθρώπους να ανήκει κάπου, αφού δεν μπορεί να βρει την σύνδεσή του εσωτερικά, αρχίζει να προσαρμόζεται σε έναν εαυτό που χρειάζεται αποδοχή και σύγκριση για να επιβιώσει. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις κινούνται με αργούς ρυθμούς και σε βαριές δονητικές συχνότητες, άρα αρνητικά και δεν μπορεί να φέρει ισορροπία στην φυσική του ζωή, αφού η ενέργεια που τον περιβάλει ψυχικά και σωματικά είναι κι αυτή πολωμένη.

Μπλοκαρισμένη ενέργεια.Πώς θα την ελευθερώσουμε.

Η αφύπνιση τον φέρνει σε επαφή με την πνευματική ενέργεια που όντας λεπτοφυέστερη και όχι πολωμένη, φέρνει αναστάτωση στο ψυχοσωματικό του πεδίο και από εκεί ξεκινούν οι λεγόμενοι καθαρισμοί, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα ρινίσματα της συμπαγούς ενέργειας που είχε συσσωρευτεί στα ενεργειακά κέντρα του. Όσο περισσότερο λοιπόν αναγνωρίζει την πνευματική ενέργεια σαν ζωοφόρο και εξελικτική, τόσο περισσότερο νιώθει το μπλοκάρισμα στα πεδία του και τόσο περισσότερο νιώθει τα ενεργειακά κέντρα να τροφοδοτούν την ολότητά του, αρχίζοντας να μεταβάλλονται κι αυτά σε πραγματικούς τροφοδοτικούς σταθμούς.

Η επαφή μας με την πνευματική ενέργεια, μας δίνει την δυνατότητα να αποσυμβολίσουμε το μπλοκάρισμα, αλλά χρειάζεται η δική μας εργασία σ’ αυτό.
Αλλιώς θα αισθανθούμε φυσικά όμορφα και θα έχουμε ευεξία, αλλά χωρίς συνειδητή δράση, η ενέργεια θα «μπλοκάρει» ξανά και ξανά…

Η πνευματική ενέργεια μας δυναμώνει να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια στην φυσική μας πραγματικότητα.
Αν αυτά τα εμπόδια δεν μπορέσουμε συνειδητά να τα κάνουμε «διάφανα» με την χρήση της ενέργειας, τότε η συνείδηση δεν διευρύνεται, παραμένει απλά συνείδηση που γνωρίζει, αλλά δεν βιώνει την εξέλιξή της…

Αποδεσμεύσου από τις  αρνητικές επιρροές και ελευθέρωσε την μπλοκαρισμένη ενέργειά σου με την βοήθεια της Αστρολόγου-Παραψυχολόγου Δέσποινας Βλάχου.Επικοινώνησε στα τηλέφωνα 2102512400-6977404166

Pin It on Pinterest