Μια από τις μεγαλύτερες παγίδες για τα ζευγάρια, είναι η πεποίθηση ότι πρέπει να ασχοληθούν με το λάθος στη σχέση τους πριν να επαναπροσδιορίσουν τι είναι σωστό!

Όταν η σχέση του ζευγαριού έχει εξασθενήσει από ζωντάνια λόγω των συνεχόμενων δυσαρεσκειών, των κρυμμένων απογοητεύσεων, την έλλειψη στοργής και την αποχή των επιβραβεύσεων, συνηθίζουν να εστιάζουν στις αρνητικές συνήθειες, κάτι που τους οδηγεί ξανά σε έναν καινούριο γύρο επώδυνων συζητήσεων.

Τα περισσότερα ζευγάρια γνωρίζουν καλά να παίζουν το σαδομαζοχιστικό παιχνίδι του πόνου και της ταπείνωσης. Πολλές φορές όμως,δυσκολεύονται να αναδείξουν τις θετικές τους δεξιότητες ώστε να θυμηθούν γιατί και πώς μπορούν και πάλι να αγαπηθούν.

Η θετική προσέγγιση στις σχέσεις

Ένας αποτελεσματικός τρόπος ώστε να επαναφέρουν τα ζευγάρια τη θετικότητα στη σχέση τους είναι να εφαρμόσουν θετικές τακτικές.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει να ξεκινήσουν να δίνουν σημασία σε αυτά που λέει ο σύντροφός τους, να προσφέρουν επιβεβαίωση, να δημιουργήσουν και να συμμετέχουν σε θετικά συναισθήματα και θετικές εμπειρίες στη σχέση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να αλλάξουν όλα δια μαγείας στη διάρκεια μίας νύχτας, αλλά ότι δύο άτομα ασπάζονται την αξία να δείχνουν θετικοί ο ένας προς τον άλλον.

Το μήνυμα προς τους συντρόφους, είναι να πιστέψουν ότι ακόμα και οι μικρές προσπάθειες στην πραγματικότητα είναι μεγάλες, αν θέλουν να πετύχει η σχέση τους. Δεν χρειάζονται τεράστιες αλλαγές για να επαναφέρετε τη θετικότητα στη σχέση σας, αυτό που χρειάζεται είναι να βάζετε στη μέρα σας θετικό πρόσημο.

Το γνωστό «ευτυχισμένο τέλος» που παρουσιάζεται στις ρομαντικές ταινίες, δεν είναι κάτι άπιαστο, αλλά και μία επιλογή που οι σύντροφοι μπορούν να κάνουν.

Το δέσιμο της αγάπης είναι ένας από τους τρόπους που βοηθούν το ζευγάρι να διατηρήσει ζωντανή την επαφή και την επικοινωνία,στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.Επικοινώνησε με την Αστρολόγο Δέσποινα Βλάχου και μάθε πως μέσω ψυχοενέργειας μπορούμε να δώσουμε στην σχέση μας το δέσιμο που θα την κρατήσει ζωντανή.

Τηλ.επικοινωνίας 2102512400-2106892268 Κιν.6977404166

Pin It on Pinterest