Ο έρωτας είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από την επιθυμία για σεξουαλική επαφή∙ είναι το σπουδαιότερο μέσο για να ξεφύγουν από τη μοναξιά που πληγώνει τους πιο πολλούς άντρες και γυναίκες στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους.

Στους πιο πολλούς ανθρώπους υπάρχει ένας βαθιά ριζωμένος φόβος για τον κρύο εξωτερικό κόσμο και για την πιθανή σκληρότητα του πλήθους. Υπάρχει μια λαχτάρα για στοργή που συχνά κρύβεται κάτω από την τραχύτητα, τη χοντροκοπιά και το απότομο φέρσιμο στους άντρες ή κάτω από την γκρίνια και το καυγάδισμα στις γυναίκες.

Ο δυνατός αμοιβαίος έρωτας, όσο διαρκεί, εξαφανίζει αυτά τα αισθήματα, γκρεμίζει τα σκληρά τείχη του εγώ και δημιουργεί ένα νέο πλάσμα που αποτελείται από δύο ενωμένα σε ένα.

Το ένστικτο δεν ικανοποιείται ολοκληρωτικά παρά μόνο όταν στην ερωτική σχέση μπαίνει ολάκερη η ύπαρξη του ανθρώπου, ψυχική και σωματική.

Εκείνοι που δεν έχουν γνωρίσει τη βαθιά οικειότητα και την έντονη συντροφικότητα της ευτυχισμένης αμοιβαίας αγάπης έχουν χάσει το καλύτερο πράγμα που μπορεί να δώσει η ζωή∙ ασυνείδητα, αν όχι συνειδητά, το αισθάνονται αυτό και η απογοήτευση που γεννιέται τους οδηγεί προς το φθόνο, την καταπίεση και τη σκληρότητα.

Η διατήρηση της αγάπης κατά τη διάρκεια πολλών ετών, έχει μια θετική επίδραση στην λειτουργία του εγκεφάλου, η οποία καταλαβαίνει και συνεχίζει να επιδιώκει τον ρομαντισμό ως μια συμπεριφορά που θερίζει γνωστικές ανταμοιβές, σύμφωνα με την θετική ψυχολογία.Οι ανταμοιβές μπορεί να περιλαμβάνουν τη μείωση του άγχους και στρες, τα συναισθήματα της ασφάλειας, μια κατάσταση ηρεμίας και το αίσθημα της ένωσης με έναν άλλον άνθρωπο.»

Η δύναμη του έρωτα στην ζωή μας λειτουργεί στο μυαλό και το κορμί μας όπως το οξυγόνο. Όσο περισσότερο αγαπάμε και αγαπιόμαστε τόσο πιο υγιείς θα είμαστε οργανικά και συναισθηματικά. Οι πιο πολλοί άνθρωποι είναι εστιασμένοι τόσο στον εαυτό τους ώστε δεν επιτρέπουν να μάθουν να αγαπούν. Η αγάπη δεν περνά έξω από το παράθυρό μας.. Για να κερδίσουμε την αγάπη και να την κρατήσουμε χρειάζεται να είμαστε ενεργοί…

Η Αστρολόγος Δέσποινα Βλάχου με το δέσιμο αγάπης μπορεί να δώσει στην σχέση, την δύναμη να διατηρηθεί και να αντισταθεί στους παράγοντες που την αποδυναμώνουν.

Τηλ.Επικοινωνίας 2102512400-6977404166

Pin It on Pinterest