Πολλές φορές μια σχέση τελειώνει αφήνοντας τη γεύση του μισοτελειωμένου ή την αίσθηση ότι κάτι δεν ολοκληρώθηκε και τελείωσε πριν την ώρα του. Συχνά, μια απότομη διακοπή ερωτικής σχέσης γίνεται διότι ένα από τα δύο -ή και τα δύο- μέλη της έχουν δεχτεί έντονες πιέσεις από τον κοινωνικό τους περίγυρο, ένας από τους δύο κλονίζεται και δεν είναι σίγουρος/η για το τι επιθυμεί, αισθάνεται ότι περικλείεται από έναν στενό κλοιό και χρειάζεται περισσότερο χώρο και περιθώριο για να ξεκαθαρίσει όχι μόνο τα συναισθήματά του, αλλά και το πώς θα πρέπει να προχωρήσει στη σχέση. Τέλος, μπορεί μια παρεξήγηση να αποτελέσει την αρχή του τέλους για μια σχέση.

Τι κοινό έχουν όλες οι παραπάνω περιπτώσεις; Ότι η διακοπή της σχέσης είναι κατά κάποιον τρόπο τεχνητή, δηλαδή δεν οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι το ζευγάρι έπαψε να αγαπάει και να νοιάζεται ο ένας τον άλλον και η επαναφορά της σχέσης είναι κοινός στόχος. Εξωτερικοί ή εσωτερικοί παράγοντες κλυδωνίζουν τη σχέση και ένας από τους δύο αποφασίζει να αποστασιοποιηθεί προκειμένου να σκεφτεί καλύτερα, χωρίς να έχει ταυτόχρονα συναισθηματική εμπλοκή.

Σε αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις, τα μέλη της σχέσης μένουν με την αίσθηση του μισοτελειωμένου, σαν να μπήκε μια άνω τελεία και να υπάρχει και συνέχεια.

Θέλεις την επαναφορά της σχέσης σου?Εαν χρειάζεσαι συμβουλές και βοήθεια για να φέρεις πίσω τον/την πρώην σου, εποικοινώνησε με την Αστρολόγο Δέσποινα Βλάχου. Διαθέτει 25 ετή εμπειρία στον χώρο της Αστρολογίας – Παραψυχολογίας Επαναφορές, Δέσιμο Αγάπης – Γάμου.

Μην χάνεις χρόνο!Eπικοινώνησε μαζί μας  και κέρδισε πάλι το αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

Pin It on Pinterest